Noorder Leidsevaart 11, 2182 NA Hillegom

ecotuin pakket bestellen

EGEL

U heeft gekozen voor het Ecotuin Pakket EGEL large.
Dit pakket past bij een tuin vanaf 200 m2 die tot 25% ecoproof is.

Om met u mee te kunnen kijken of dit pakket inderdaad geschikt is,
verzoeken wij u om (maximaal) 3 foto's van uw tuin mee te sturen.
U heeft gekozen voor het Ecotuin Pakket EGEL large. Dit pakket past bij een tuin vanaf 200 m2 die tot 25% ecoproof is.

Om met u mee te kunnen kijken of dit pakket inderdaad geschikt is, verzoeken wij u om (maximaal) 3 foto's van uw tuin mee te sturen.

Wat klanten zeggen

“Van Rens leerden we dat de bloemen die wij hadden vooral waren gekozen op uiterlijk en niet heel insect-vriendelijk zijn, omdat bijen en hommels niet goed de nectar kunnen bereiken. Naar precies deze kennis was ik op zoek. Rens heeft ons, in samenwerking met Natuurlijk Tuinontwerp, geweldig geadviseerd over welke beplanting bijdraagt aan onze lokale biodiversiteit.”
Dhr. en Mevr. Wessels
“Ik houd van tuinieren en wilde graag een verrassend kleurenpallet aan planten in de tuin, geschikt voor vlinders, vogels en bijen. Dat geeft een tuin nog meer leven. Rens heeft goed geluisterd naar mijn ‘planten en kleuren’-wensen, en mij daarnaast zeer verrast met een diversiteit aan plantsoorten.”
Mevr. Boot
“Mijn stadstuin is een plek geworden waar ik graag tijd doorbreng; waar ik kan genieten van de natuur. Dit natuurgevoel heb ik nooit eerder bij mijn tuinen meegemaakt. Het is een eigen stukje bos vol bijen, vlinders en andere insecten. Zij zijn meer dan welkom.”
Mevr. Roos
Tuinecoloog logo 1200x1200

Gratis Tuin Quickscan

Doe vrijblijvend onze tuin quickscan en ontdek hoe ecoproof uw tuin is!